Tot uw dienst


Onze equipes bieden een breed gamma aan diensten, aangepast aan uw behoeften.

 De kinesitherapeuten

Onze kinesitherapeuten kunnen u de passende behandelingen geven en zij beschikken over het nodige materiaal  in een aparte kinezaal om u bij te staan en uw fysiek herstel te begeleiden.

De ergotherapeuten

Een team van ergotherapeuten organiseert aangepaste activiteiten om uw vrije tijd op een nuttige en creatieve wijze in te vullen.

Van maandag tot vrijdag kan u deelnemen  aan  wisselende workshops die variëren van kookatelier, conversatiegroepen, knutselen, gezelschapsspelen over zang of woordspelletjes  tot de krant lezen,  manicure,....

Psychologische begeleiding

Voor al uw vragen of problemen van psychische aard, kunt u in overleg met uw arts en de hoofdverpleegkundige een beroep doen op psychologische begeleiding.


De sociale dienst


Deze dienst kan u helpen om persoonlijke problemen op te lossen en geeft u alle inlichtingen in verband met sociale hulp of administratieve zaken.

De logopediste


In overleg met uw arts kan u een beroep doen op de logopediste voor spraakproblemen, problemen met slikken of afasie. Het zijn individuele behandelingen, maar ook behandelingen in groep.

De diëtiste en het keukenteam

 

De 13 leden van ons keukenteam zorgen iedere dag voor evenwichtige en smaakvolle menu’s. Op medisch voorschrift stelt onze diëtiste een menu samen dat aangepast is aan uw behoeften. Het ontbijt en het avondmaal worden opgediend in de eetzaal van elke afzonderlijke residentie. Het restaurant is iedere middag geopend voor de bewoners en hun bezoekers.

In de loop van de namiddag bieden we u een kopje koffie of thee aan. En u bent natuurlijk ook iedere dag welkom in de cafetaria.

Team